Hur beställer jag olika linssorter till höger och vänster öga?

• Om du har olika linstyper så behöver du lägga till linserna i varukorgen i två steg. Så här går du tillväga:

1. Välj linssorten som du använder för ditt högra öga, ange linsparametrar och välj antal linsboxar.
    2. Bocka ur rutan för vänster öga och lägg sedan linserna i varukorgen, du kommer nu till kassasidan.
    3. Klicka på den röda knappen som heter ”Lägg till linser” (finns nedanför produkterna).
    4. Du får nu upp en rullista som du väljer linssorten från. Klicka på linssorten du vill beställa.
    5. Fyll därefter i dina linsparametrar, förpackningens storlek och antal förpackningar du vill beställa.
    6. När du har valt samtliga produkter scrollar du ner till ”2. Slutför ditt köp”. Ange där dina personuppgifter och slutför köpet. Inom en timme får du en bekräftelse på din beställning via e-post.

Om du har ett värde för cylinder och axel på ditt linspaket betyder det att du har en s.k. torisk lins. Leta i så fall efter 'toric' eller 'for astigmatism' i produktnamnet.