Hur lånar jag hem provbågar?

• Att låna hem bågar är enkelt och helt kostnadsfritt. Du kan välja upp till fyra bågar som du i lugn och ro får prova hemma i hela 10 dagar.

Så här gör du:

1: Navigera in på "Glasögon".

2: Välj bland bågar du vill prova och lägg dem i varukorgen genom att klicka på "Prova hemma". Börja med en båge och fortsätt sedan med nästa tills du är klar med dina val.

3: När du har valt 1-4 bågar klickar du på "Beställ hem gratis".

4: Nu bekräftar du dina personuppgifter, din adress och slutför beställningen. Provbågarna skickas hem till dig och din provperiod om 10 dagar påbörjas så snart när de levererats, antingen direkt hem till dig eller till ditt närmaste postombud.

5: När det är dags att returnera provbågarna använder du den medföljande retursedeln och lämnar dem till posten i samma låda som de kom i.

6: Om du skulle vilja prova fler bågar så kan du självklart göra det. Så snart din retur har kommit tillbaka till oss meddelar vi dig via mail och du kan då göra en ny beställning av provbågar.