Mina Sidor

• Mina sidor är dina personliga sidor där du bl a kan se din beställningshistorik, upprepa tidigare beställningar, lägga till dina favoritprodukter samt spara dina recept för kontaktlinser och glasögon.

Nedan kan du se vad du göra på Mina Sidor:

Min profil

• Lägga till och ändra dina personliga uppgifter
    • Byta lösenord
    • Avsluta ditt Mina Sidor-konto.

Mina beställningar

• Se orderhistorik
    • Administrera existerande linsabonnemang
    • Genom att aktivera ditt Norweigan Rewardnummer på Mina Sidor så kan du ta del av deras erbjudanden när du handlar hos oss

Min optik

• Lägga till och administrera dina kontaktlins- och glasögonrecept.
    • Lägga till dina favoritprodkter för att lätt hitta till dem på vår hemsida.

Beställ igen-knapp

• Med några enkla klick kan du beställa samma produkter som du senast beställde av oss.

Hur får jag tillgång till Mina Sidor?

• Om du redan har skapat ett konto så loggar du in här.
    • Om du inte tidigare skapat ett konto så registrerar du dig här.

OBS! När du registrerar dig för första gången behöver du aktivera ditt Mina Sidor-konto. Du får då ett mejl till den valda e-postadressen med en aktiveringslänk. Några snabba klick därefter så är du igång med Mina Sidor.

Jag hittar inte mailet med aktiveringslänken!

Om du inte hittar aktiveringsmailet så beror det vanligen på att det hamnat i e-postklientens skräpinkorg. Kika i så fall i skräpinkorgen så ska du kunna slutföra aktiveringen av ditt konto.

Jag kommer inte ihåg mitt lösenord!

Inga problem, du kan enkelt skapa ett nytt lösenord genom att klicka på "återställ lösenord" här.

Måste jag skapa ett Mina Sidor-konto för att handla hos er?

Nej, du kan självklart göra ditt köp utan att skapa ett Mina Sidor-konto.

Jag hittar inte min orderhistorik!

Kontakta kundservice så hjälper vi dig självklart att ta fram dina uppgifter. Du når oss via mail, chatt eller på telefon 020-23 20 20.