Hur skickas min beställning?

• När du lägger din beställning visas alla tillgängliga leveranssätt och priser på kassasidan efter att du har fyllt i dina adressuppgifter.

CityMail

Om du väljer leverans med CityMail skickas din beställning som brevlådepaket med CityMail. Paketet delas ut inom 1 – 4 dagar från att det har kommit CityMail tillhanda.

Om paketet inte får plats i brevlådan, lämnar brevbäraren det vid din dörr. Om du inte vill att paketet lämnas utanför dörren, kan du bocka ur rutan ’lämna vid dörren’ på kassasidan innan du slutför din beställning.

Om du har valt att paketet inte får lämnas vid dörren och ingen är hemma, tar brevbäraren med paketet till närmaste DHL-ombud. Du får då en avisering från DHL om var paketet finns att hämta ut. Försändelsen ligger kvar i 14 dagar.

Du kan kolla upp nästa utdelningsdag för CityMail i ditt område via http://postnummersok.citymail.se/. Observera dock att tiden för att packa din order tillkommer, paketet delas ut vid nästa utdelningdsdag efter att det har kommit CityMail tillhanda.

Efter att paketet har skickats kan du spåra det via https://tracking.citymail.se/, via länken i leveransbekräftelsen eller via Mina Sidor.

PostNord

Om du väljer leverans med PostNord skickas din beställning hem till dig som 1:a klass brev eller varubrev ekonomi. Brev som inte ryms i postlådan levereras vid dörren eller i en påse utanpå postlådan. Vilket alternativ som gäller framgår i kassan.

Större försändelser (över 2 kg) skickas som postpaket till ett PostNord-ombud. Du kan då själv välja ombud på kassasidan innan du slutför din beställning. När ditt paket kommer till ombudet får du en avisering via sms. Paketet ligger kvar i 7 dagar.

Leveranstiden för försändelser som skickas med PostNord är 1 - 2 arbetsdagar för 1:a klass och 3-5 dagar för varubrev ekonomi, räknat från att  att paketet har lämnat oss. Du kan spåra ditt paket efter att det har skickats via https://www.postnord.se/, via länken i leveransbekräftelsen eller via Mina Sidor.