Hur beställer jag glasögon utan styrka?

• Hos oss kan du köpa alla våra glasögon utan styrkor.

1. Välj först din båge.
    2. När du sedan ombeds välja styrka (sfär), cylinder och axel så väljer du helt enkelt noll i dessa rutor.
    3. I rutan PD så väljer du 31.00 för både höger och vänster öga, vilket är ett standardvärde för glas utan styrka.
    4. Välj sedan glas.

Vi rekommenderar att du alltid väljer glasalternativet ”Bas” då val av tunnare glas utan styrka inte kommer påverka glasets tjocklek.

För bågar där glasen inte täcker hela bågens ram finns inte BAS som alternativ Det beror på att det glaset inte går att montera i den typen av båge. I detta fall väljer du i stället glaset Tunnare.

Efter det fyller du bara i dina uppgifter så är det klart; dina glasögon utan styrka ligger snart i din brevlåda.