Vilka betalsätt erbjuder ni?

• Alla våra betalningar hanteras av Klarna. Vid frågor om din betalning, kontakta Klarnas kundservice.

Klarna faktura
    Faktura är en smidig lösning för dig som vill beställa idag men betala senare. Via Klarna Faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar efter att du fått hem dina varor. Du får din faktura från Klarna via e-post samma dag som din order skickas från oss, och du har 14 dagar från den dagen din beställning skickats att betala fakturan. Inga extra avgifter tillkommer.
    Observera att du alltid måste ange fullständigt personnummer vid köp via Klarna Faktura.

Kortbetalning
    Du kan betala med VISA eller Mastercard. Betalningen är skyddad och ditt kortnummer skickas genom en krypterad uppkoppling (SSL) direkt till din bank. Inga extra avgifter tillkommer.

Direktbetalning
    Vid en direktbetalning kan du via din egen internetbank betala via ditt vanliga bankkonto. Du dirigeras direkt till din bank för omedelbar betalning. Inga extra avgifter tillkommer.

Delbetalning
    Med delbetalning betalar du i din egen takt med minst 50 kr per månad. Du kan välja att dela din betalning på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. Du vet vilken din månadskostnad blir – och du vet när du har betalat klart.

Betala bara in ett lägre belopp (det lägsta beloppet du kan betala ser du på raden "Delbetala från" på din faktura) så görs din faktura om till delbetalning. I mitten av efterföljande månad skickar Klarna en ny faktura med post och du bestämmer själv om du vill betala det lägsta beloppet, ett valfritt högre belopp eller hela det kvarvarande beloppet för att avsluta delbetalningen.

Se Klarnas fullständiga villkor här.

Klarna konto
    Med Klarna Konto betalar du i din egen takt med minst 50 kr per månad. Du betalar alltså valfri summa varje månad, det minsta du kan betala in är 1/24 av beloppet som återstår, dock minst 50 kronor. Aoch alla dina köp samlas på en smart månadsfaktura.

Med Klarna Konto får du alltid hem dina varor innan du betalar och dessutom samlar alla dina köp på ett konto. Detta gäller även när du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto och betyder en enda faktura, oavsett antalet köp. När du väljer att betala i din egen takt, samlas alla dina köp på en faktura som du betalar i slutet av månaden efter. Det ger dig bra överblick och du betalar bara en aviavgift. Du kan när som helst välja att betala hela beloppet på en gång.

Fakturan för Klarna Konto skickas alltid via vanlig post.